Pages

Search This Blog

19 Ocak 2011 Çarşamba

Gerçek İlimler Hakkında



Gerçek İlimler nedir?

      Gerçekilimler.blogspot.com dualarınıza muhtaç, günahkar bir kulun kişisel islami blogudur.Gerçekiilimler 0cak 2010 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.Gerçekilimler.blogspot.com sitesinin kuruluş amacı olarak okuyucularına az da olsa islamiyet konusunda bilgi aşılamak ve okuyucunun islamiyet konusunda bilgi alanını genişletmek amacı içerisindedir. Bu vizyon içerisinde konularını okuyucularına sunar.Gerçekilimler konuları kaynaklarına dayandırarak ve islamın sınırları dışına çıkmamaya özen gösterir.
        Kaynak olarak bir çok hadis kitaplarına, ansiklopedilere, Diyanet İşleri Bakanlığı'nın yayınlarına, islamiyet yazar kitaplarına, takvim yapraklarına, islami sohbetlere, islami vaazlara ve islami siteleri kullanır.Yazı kaynaklarında ağırlıklı olarak Diyanet İşleri Bakanlığı'ın yayınlarına ağırlık verir.
       Site kuruluş amacını okuyucularına islamiyet ve ilim hakkında bilgi vermek gayesinde olup, ticari amaçlar içerisinde bulunmaz.Site üzerinde yapılan para kazanımları direk olarak İHH, Kimse yok mu?, Denizfeneri vb. hayır kurumlarına verilir.Verilen bağışlar makbuz , dekont vb. resmi evraklarla okuyucularına duyurur.
  • Sizde, içeriği sitemize uygun özgün yazılarınızı sitemizde yayınlatabilir ve sitemize yazar olabilirsiniz.Bunun için iletişim bölümünden bize ulaşın.
  • Gercekilimler sitesinde bulunan yazıları ticari amaç taşımadan kaynak gösterek sitenizde veya internet ortamında yayınlayabilirsiniz

Yazılar Hakkında
Gercekilimler.blogspot.com sitesinde bulunan yazılar,videolar ve resimler bir çok kaynaktan alınmaktadır.Bu alıntılar kayanak göstererek yayımlanmaktadır.

İletişim Bilgileri
  • Twitter : Twitter.com/gercekislamiyet
  • Facebook : Facebook.com/turkey.ozcan
  • Formspring : Formspring.me/ozcanozcan51
  • Gmail : ozcanozcan1992@gamil.com

Gerçekilimler Gizlilik Belgeleri
  • Gerçekilimler sitesinde bulunan yazılar ve bilgiler kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
  • Gerçekilimler.blogspot.com sitesinde yapılan yorum, site dışında kabul edilir ve yorumlardan yorum yapanlar sorumlu olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

< >